social media

Laat Jouw Merk Schitteren op Social Media.

Breng je digitale community tot leven en laat je merk stralen op je favoriete social media kanalen.
Simpel in Gebruik, Krachtig in Resultaat: Ontdek WordPress

Geen Gedoe, Gewoon Groeien.

Laat jouw project stralen met een op maat gemaakte WordPress-website, perfect afgestemd op jouw behoeften. Of kies een handige template-website voor tijdelijke projecten. Met WordPress krijg je gebruiksgemak, flexibiliteit en een geweldige online aanwezigheid!

Wat is WordPress?

WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Wist je dat meer dan 70% van alle CMS-websites met WordPress werken? Je kunt WordPress uitbreiden met allerlei handige functies en ‘plugins’. Voor jou blijft het een laagdrempelig platform en met een beetje hulp van easypie zit je helemaal goed!

Wat is er inbegrepen?

Responsief

Onze websites worden zowel op desktops, laptops als mobiele toestellen optimaal weergegeven zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid.

Huisstijl

De website wordt volledig opgebouwd zonder oog te verliezen met de huisstijl van je bedrijf of bepaalde visuele voorkeuren van het project.

Domeinnaam & hosting

Wij zorgen voor de registratie van de gekozen domeinnaam én nemen de hosting voor onze rekening, dit alles gedurende 1 jaar.

Beveiliging

Onze websites zijn altijd beveiligd met een standaard SSL-certificaat en we stellen cookies in voor optimale prestaties.

Opleiding

Wij voorzien een 2 uur durende training over WordPress en de structuur van je website, zodat je zelf aanpassingen kunt maken.

Website builder

Door middel van een handige drag & drop tool kan je makkelijk zelf aanpassingen doorvoeren op je website.

Google Business

We maken en stellen ook je Google Business-bedrijfspagina in en verbinden deze met je website voor optimale online zichtbaarheid.

Ondersteuning

Easypie staat altijd klaar voor al je vragen en opmerkingen en biedt snelle en vriendelijke ondersteuning om je verder te helpen.

Extra functionaliteiten nodig?

Bij het starten van onze samenwerking beginnen we altijd met een intakegesprek waarin we jouw doelen en huidige situatie bespreken. We richten ons ook op de benodigde functionaliteiten en de gewenste uitstraling. Op basis hiervan stellen wij een offerte op en heb jij de vrijheid om te kiezen welke extra’s je graag wilt toevoegen.

Enkele van onze projecten