Aangename kennismaking!

We starten met een grondig doch cool intakegesprek: jouw doelstellingen en huidige situatie komen aan bod. Daarnaast hebben we het ook over de nodige functionaliteiten en je gewenste look-and-feel!

Het ontwerp is pas af wanneer u 100% tevreden bent. De prijs wordt vooraf vastgelegd zodat we achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan!

Dit alles resulteert in een webproject op maat van jouw onderneming.

Let’s go!

Wij bieden u de keuze uit een aantal professioneel ontwikkelde templates met de nodige uitstraling én met keuze uit diverse stijlen. Deze templates passen wij voor u aan (integreren van logo, aanpassen lettertypes, kleurenpalet, integratie met socialemediakanalen,…) zodat deze een persoonlijke toets krijgt.

And we’re live!

Als de website eenmaal live staat, dan is het belangrijk om de site up-to-date te houden. Inhoudelijk teksten aanpassen, nieuwe foto’s toevoegen, evenementen publiceren,…

Dit kan je allemaal zelf doen. Door een handige drag-and-drop builder is het makkelijk om zelf kleine aanpassingen te maken en om content aan te passen of toe te voegen. Uiteraard kan je kiezen om onze hulp in te roepen en de volledige follow-up aan ons over te laten, everything is possible!

Nog vragen over onze diensten? Contacteer ons via info@easypie.be of laat een berichtje na op onze website of via onze socials.